11. Dec 2015 18:02

Skládka odpadov Prievidza - Ploštiny - Zverejnenie žiadosti, výzvy a informácií vo veci zmeny integrovaného povolenia pre prevádzku

Zverejnenie údajov a informácií podľa § 11 zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov a výzva zainteresovanej verejnosti na písomné prihlásenie sa za účastníka konania, zainteresovanej verejnosti a osobám s možnosťou podať prihlášku a verejnosti s možnosťou vyjadrenia sa k začatiu konania.

Žiadosť o zmenu integrovaného povolenia

ico_pdf_46

Zverejnenie údajov a informácií podľa § 11 zákona č. 39/2013 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov a výzva zainteresovanej verejnosti na písomné prihlásenie sa za účastníka konania, zainteresovanej verejnosti a osobám s možnosťou podať prihlášku a verejnosti s možnosťou vyjadrenia sa k začatiu konania, informácia kde možno nahliadnuť do žiadosti spolu s prílohami, či sa pre prevádzku vyžadovalo posudzovanie jej vplyvu na životné prostredie alebo cezhraničné posudzovanie jej vplyvu na životné prostredie a či bolo vykonané, kto sú dotknuté orgány v konaní, a nariadení ústneho pojednávania spojeného s miestnym zisťovaním.

Ďalšie aktuality

Otváracie hodiny pokladne MsÚ

26. Jul 2024 8:25
Oznamujeme verejnosti, že pokladňa na mestskom úrade bude od 29. 07. 2024 do 02. 08…

Odstávka pitnej vody

25. Jul 2024 8:30
Z dôvodu náhlej poruchy na vodovodnom potrubí bude dnes prerušená dodávka pitnej…

Nový spojovací chodník na Ul. Francisciho

23. Jul 2024 10:46
Mesto Prievidza vybudovalo nový chodník k centrálnemu detskému ihrisku vo…