26. Aug 2011 6:06

Vyhlásenie občianskeho združenia BC Prievidza mládež

Vyhlásenie občianskeho združenia BC Prievidza mládež. po rokovaní jeho generálneho managera s vedením mužského klubu HBK Prievidza, vystupujúcim pod názvom BC Prievidza 24.8.2011.

Mládežnícky basketbalový klub BC Prievidza mládež, občianske združenie so záujmom prijalo myšlienku vedenia basketbalového klubu HBK Prievidza, prezentovanú na tlačovej besede mužského klubu vo štvrtok 18. augusta 2011 o zaujatí detí a mládeže a privádzaní ich k športovým hodnotám.

Občianske združenie BC Prievidza mládež privíta spoluprácu pri výchove detí a mládeže a pri privádzaní ich k športovým hodnotám s každým seniorským mužským a ženským basketbalovým klubom, ktorý sa snaží o dobré meno prievidzského basketbalu, váži si históriu prievidzského basketbalu, je transparentný a poctivý vo vzťahu k svojim minulým aj súčasným hráčom, svojim aj k našim partnerom a prievidzským fanúšikom.

Basketbalový klub BC Prievidza mládež vyhlasuje, že naďalej zostáva právne, organizačne a ekonomicky samostatným transparentným subjektom vo vzťahu k rodičom, väčším či menším partnerom a sponzorom, medzi ktorými majú významné miesto Mesto Prievidza a Hornonitrianske bane Prievidza s hlavným poslaním a cieľom vychovávať prievidzskú basketbalovú mládež pre jej uplatnenie v budúcom mužskom a ženskom, ako regionálnom, tak aj celoslovenskom basketbale.
Generálny manager Ľ. Jelačič