19. Sep 2022 11:54

<strong>Rekonštrukcia strešného plášťa ZŠ Energetikov</strong>

V najbližších dňoch bude podpísaná zmluva s úspešným uchádzačom na realizáciu zákazky rekonštrukcia strešného plášťa ZŠ Energetikov. Realizáciu rekonštrukcie má úspešný uchádzač z verejného obstarávania zrealizovať za 157 424 eur. Potreba rekonštrukcie strešného plášťa na základnej škole na pavilóne A a B vznikla z dôvodu poškodenia strešnej krytiny a nedostatočnej tepelnej izolácie, čo spôsobilo zatekanie do učební základnej školy.

Rekonštrukcia strešného plášťa na pavilóne A a B je navrhnutá v rozsahu dodatočného zateplenia strešného plášťa a následného vyhotovenia novej hydroizolačnej vrstvy. Súčasťou realizácie sú okrem prác súvisiacich s položením nových vrstiev, aj práce súvisiace s demontážou bleskozvodnej sústavy a klampiarskych prvkov. Taktiež dôjde k výmene strešných vpustí a odvetrávacích komínov k osadeniu nových klampiarskych prvkov bleskozvodovej sústavy. 

V okolí okenných otvorov pavilónu F bude potrebné v nadväznosti na rekonštrukciu strechy pavilónov A a B zmeniť skladbu tepelnej izolácie kvôli dodržaniu protipožiarnej bezpečnosti.

Ďalšie aktuality

Deň otvorených dverí v mestských jasliach

14. máj 2024 9:13
Mesto v marci tohto roku spustilo novú sociálnu službu v podobe mestských jaslí. Po…

Mesto zopakuje akciu „Dajme druhý život nábytku“

13. máj 2024 8:52
Mesto koncom apríla zorganizovalo akciu „Dajme druhý život nábytku“ s cieľom nájsť…

Odstávka vody

13. máj 2024 8:48
Oznamujeme obyvateľom, že z dôvodu poruchy na verejnom vodovode bude dnes 13.5.2024…