2. Aug 2013 8:39

Pochvala vždy poteší..

Ako sa hovorí, kritizovať je vždy ľahšie ako pochváliť..O to viac potešia slová chvály na adresu príslušníkov MsP od obyvateľky mesta, adresované e-mailom primátorke mesta.


Všetci vodiči, ktorí v ten deň videli v meste na kraji cesty staršiu ženu trápiť sa s výmenou kolesa na aute iba prešli okolo. Jej úsilie však nebolo ľahostajné mladým príslušníkom MsP, ktorí neváhali, zastavili a pomohli. Ako pani napísala, defekt na aute bol poslednou kvapkou nepríjemných udalostí toho dňa. Pomoc prišla v podobe mestských policajtov, o ktorých si podľa vlastných slov „poopravila názor“. Áno, pri ochrane verejného poriadku nie je vždy priestor na dobré skutky, no pomoc obyvateľom či návštevníkom mesta patrí ku každodenným príbehom náročnej služby hliadokMsP.
Z vlastnej skúsenosti vieme, že pomáhať teší viac ako trestať, no každodenná realita o tom vie svoje. Napriek množstvu riešených priestupkov, oznámení a podnetov nezabúdame ani na tých, ktorí potrebujú našu pomoc, veď naším mottom je „slúžime obyvateľom mesta“!

Ďalšie aktuality

Otváracie hodiny pokladne MsÚ

26. Jul 2024 8:25
Oznamujeme verejnosti, že pokladňa na mestskom úrade bude od 29. 07. 2024 do 02. 08…

Odstávka pitnej vody

25. Jul 2024 8:30
Z dôvodu náhlej poruchy na vodovodnom potrubí bude dnes prerušená dodávka pitnej…

Nový spojovací chodník na Ul. Francisciho

23. Jul 2024 10:46
Mesto Prievidza vybudovalo nový chodník k centrálnemu detskému ihrisku vo…