16. Feb 2012 12:52

Pre kalamitu zasadne aj krízový štáb

Primátorka mesta zvolala po pracovno-operatívnom stretnutí k zlému počasiu aj krízový štáb mesta Prievidza. V dôsledku kalamitnej situácie na cestách a chodníkoch, ale aj v dôsledku nepriaznivej predpovedi počasia na ďalšie dni, má pracovné stretnutie krízového štábu za úlohu prijať návrhy a následne zrealizovať opatrenia na odstránenie súčasného stavu.

Prosíme všetkých obetavých ľudí, aby pomohli mestu a okrem odhrabávania chodníkov pred vlastným domom odhrabávali a čistili aj k ich príbytkom priľahlé verejné plochy. Zároveň prosíme všetkých obyvateľov mesta Prievidza o trpezlivosť, pretože situácia v meste na verejných komunikáciách je zložitá. Spoločnosť Tezas, ktorá zimnú údržbu komunikácií pre mesto Prievidza zabezpečuje, pracuje v plnom nasadení so všetkou dostupnou technickou a personálnou kapacitou. Do čistenia chodníkov a odhrabávania snehu sme zapojili aj zamestnancov na verejnoprospešných prácach. Okrem toho vedenie mesta rokuje so súkromnými spoločnosťami s cieľom zapožičania techniky na čistenie chodníkov a odpratávanie snehu.
Vyzývame tiež všetkých obyvateľov, aby svoje autá, zaparkované na verejných komunikáciách alebo ich častiach, presunuli mimo týchto plôch, pretože tým znemožňujú prístup techniky na odhrabávanie.

Ďalšie aktuality

Otváracie hodiny pokladne MsÚ

26. Jul 2024 8:25
Oznamujeme verejnosti, že pokladňa na mestskom úrade bude od 29. 07. 2024 do 02. 08…

Odstávka pitnej vody

25. Jul 2024 8:30
Z dôvodu náhlej poruchy na vodovodnom potrubí bude dnes prerušená dodávka pitnej…

Nový spojovací chodník na Ul. Francisciho

23. Jul 2024 10:46
Mesto Prievidza vybudovalo nový chodník k centrálnemu detskému ihrisku vo…