15. Oct 2024 8:09

Chystá sa vybudovanie prístupovej komunikácie, chodníka a parkovacích plôch k ZŠ s MŠ Malonecpalská

Mesto prostredníctvom verejného obstarávania hľadá dodávateľa projektovej dokumentácie pre územné rozhodnutie stavby ,,Vybudovanie prístupovej komunikácie, chodníka a parkovacích plôch k ZŠ s MŠ Malonecpalská. Ponuky je potrebné predkladať do 17. októbra. Kritériom je najnižšia cena.

„Projekt bude v rámci záujmového územia riešiť návrh prístupovej komunikácie, parkovacích plôch, chodníka pre peších a s tým súvisiace nevyhnutné úpravy záujmového územia a jeho okolia, napojenie navrhovaného chodníka na existujúci chodník v areáli ZŠ s MŠ Malonecpalská, napojenie navrhovanej prístupovej komunikácie a navrhovaného chodníka na Gazdovskú ulicu, odstránenie existujúceho oplotenia nachádzajúceho sa v záujmovom území a návrh nového oplotenia areálu ZŠ s MŠ Malonecpalská. Súčasťou oplotenia bude aj bránička, slúžiaca na vstup do areálu školy,“ hovorí o projekte Ing. Nikmonová, vedúca oddelenia výstavby a životného prostredia.

Projektová dokumentácia bude ďalej zahŕňať návrh verejného osvetlenia prístupovej komunikácie, parkovacích plôch a chodníka, návrh sadových úprav v záujmovom území, ako aj návrh odvedenia dažďových vôd z navrhovaných spevnených plôch.

Úspešný kandidát bude musieť ukončiť a odovzdať projektové práce najneskôr do 13.12.2024.

Ďalšie aktuality

Koncert žiakov ZUŠ Ladislava Stančeka

14. Oct 2024 12:48
Pozvánka na koncert žiakov ZUŠ Ladislava Stančeka v Prievidzi, ktorý sa koná 24.…

Časové lístky získavajú na popularite

11. Oct 2024 12:40
V období od 1.8.2024 do 30.9.2024 si cestujúci mohli zakúpiť ročný časový lístok za…

RÚVZ Prievidza vyzýva na výkon jesennej preventívnej…

11. Oct 2024 9:31
Regionálny úrad verejného zdravotníctva Prievidza (ďalej len RÚVZ Prievidza) vyzýva…