6. Apr 2016 11:13

Kalina pozýva na Gastrodni

Stredná odborná škola obchodu a služieb aj tento rok pripravila pre širokú verejnosť obľúbené kulinárske podujatie Gastrodni. Konajú sa v dňoch 28. – 29. apríla od 9.00 – 18.00 v rámci praktickej časti maturitnej skúšky v študijnom odbore hotelová akadémia.

Žiaci školy sa predstavia v predvádzaní zručností – flambovanie, tranšírovanie, miešanie nápojov a slávnostnom stolovaní. Návštevníkom budú ponúkané tie najlepšie stredomorské jedlá, jedlá z Maďarska tradičné jedlá zo Slovenska, grilované pochúťky. Pochutiť si môžete na palacinkách, ochutnať miešané nápoje od šikovných barmanov, jedinečnú chuť kávy od baristov, občerstviť sa môžete v rýchlom občerstvení a čaká Vás aj moderná urban reštaurácia mestského štýlu so sortimentom grilovaných jedál a rôznych druhov osviežujúcich limonád.

Na podujatí budú v ponuke aj cukrárske a kuchárske výrobky. Na návštevníkov čaká okrem toho mnoho ďalších kulinárskych zážitkov, ukážky líčenia a účesovej tvorby, odevného dizajnu v spojení s módnou prehliadkou.

Ďalšie aktuality

Rady MsP Prievidza pre rodičov prváčikov pred prvou cestou…

28. Aug 2024 14:37
Skončili prázdniny a pre žiakov opäť platia bežné školské povinnosti. Medzi nich…

Zmena otváracích hodín zberného dvora

28. Aug 2024 12:42
Oznamujeme obyvateľom, že zberňa odpadov Prievidza bude zatvorená z dôvodu sviatku…

Most na Košovskej ceste bude od 26.8. opäť prejazdný

23. Aug 2024 12:41
Počas nedele dôjde k otvoreniu mosta na Košovskej ceste. Upozorňujeme obyvateľov,…